PRÈVIA BAIXA SOCIETAT A FOMENT MARTINENC

REPRESENTACIO DE BAIXA SOCIETAT A FOMENT MARTINENC

MIRANFÚ CIA.

 

Dissabte vam fer el nostre primer bolo de contraprestació de BAIXA SOCIETAT sota l’enfocament de prèvia o preestrena. Necessitàvem captar reaccions del públic i veure si tot funcionava com pensàvem. Va ser un èxit de participació (84 tiquets!) que ens va permetre prendre bona nota de les coses que funcionen i de les que creiem que podem millorar. La valoració global va ser molt positiva i ens omple d’il·lusió! Ens sentim molt contents i satisfets per la feina feta fins ara i amb moltes ganes de seguir treballant i fent teatre!

Tot això us ho expliquem perquè sense la col·laboració i suport de moltíssimes persones i entitats, no hauria estat possible. Així que permeteu-nos que donem les gràcies.

 

– Gràcies a totes les persones, amb empenta i entregades, que conformen els equips artístic i tècnic del projecte. Miranfú Cia. loves you.                                                                                                                                                                                                                            
– Gràcies al Festival Temporada Baixa de Saus, Camallera i Llampaies que ens va obrir la porta de casa (mai millor dit!) co-produint l’espectacle.

 

– Gràcies al Centre Cívic Guinardó i al seu súper amable personal. Ha sigut, i encara és, el nostre centre de residència artísitica i – ens ofereix la possibilitat d’assajar dos dies a la setmana a les seves fantàstiques instal·lacions.

 

– Gràcies a l’associació cultural Foment Martinenc, i a tooooota la seva gent, per cedir-nos espai per a un assaig setmanal. Allà sempre ens trobem com a casa!

 

– Gràcies a la botiga centenària i plena de capgrossos i màgia que és El ingenio Reviu! Llançament campanya col·laborativa per aquestes boniques màscares que donen vida al Sr. Pons i la Sra. Moragues.

 

– Gràcies al Centre Cultural la Farinera del Clot i al Centre Cívic Sagrada Família que ens han permès assajar la resta de dies als seus acollidors espais i a la seva gent que ens ha atès súper bé.

 

Si us plau, feu arribar aquestes línies a qui cregueu necessari.

 

Foto by Jordi Vilaregut Soler

 

MOLTES GRÀCIES A TOTS!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *